AMK2012

BJMT Alkalmazott Matematikai Konferencia 2012

 

Szervezők:

Bolyai János Matematikai Társulat

Széchenyi István Egyetem

 

2012. június 21-23.

Győr

Regisztráció

Általános tudnivalók

Jelentkezés

A konferencián való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Regisztrálni 2012.06.03-ig lehetséges, ezt követően jelentkezést nem tudunk fogadni. Ide kattintva tud regisztrálni a konferenciára (külön lapon nyílik). Kérjük, hogy pontosan adja meg az adatokat, különösen a számlázási nevet és címet, mivel a későbbi számlázás ennek alapján történik, és ezen utólagosan nem módosíthatunk.

A konferencián csak azok vehetnek részt, akik regisztráltak és befizették a részvételi díjat.

Visszaigazolás

A regisztráció után hivatalos visszaigazolást küldünk e-mailben, amely megerősíti a konferenciára történt jelentkezését, és tartalmazza azt a bankszámlaszámot, ahova a részvételi díjat el kell utalnia a visszaigazolást követő 15 napon belül. Amennyiben 15 napon belül nem történik meg a részvételi díj átutalása a regisztrációját töröljük.

Számlázás

A részvételi díjról annak bankszámlánkra történő megérkezését követően előlegszámlát küldünk, a végszámlát pedig a konferencián, regisztrációkor adjuk át. A konferencia alatt biztosított étkezést a számlán továbbszámlázott szolgáltatásként tüntetjük fel.

Kérjük jelezze, ha csak számla ellenében tudják utalni a részvételi díjat. Ezen esetben a regisztrációt követően megküldjük Önnek a végszámlát.

Saját érdekében kérjük, hogy a számlázási adatait pontosan, és magyar nyelven adja meg, mert az automatikusan kiállított számlákat nem áll módunkban utólag javítani.

A részvételi díj

Részvételi díj: 32.000 Ft
Diákok számára: 29.000 Ft

A részvételi díj 32.000 Ft, diákok számára: 29.000 Ft. Nappali jogállású MSc ill. PhD hallgatók számára esetleges további kedvezményekre való pályázati lehetőségek a honlapon lesznek feltüntetve.

A részvételi díj tartalmazza a szakmai programokon való részvétel, az internet használat, az étkezések (ebédek, vacsorák, kávészünetek), valamint az esti kulturális programok költségeit.

A részvételi díjból 16.000 Ft az étkezési költség, amely külön fel lesz tüntetve a számlán. Felhívjuk a figyelmet, hogy az étkezés természetbeni juttatásnak minősül, amely után a fizetendő járulék a részvételi díjat kifizető felet terheli.

A szállás foglalását mindenkinek egyénileg kell intézni és fizetni is a szálloda által meghatározott feltételek szerint.

Lemondási feltételek

A konferenciára történő jelentkezést csak előre utalás esetén (előlegszámla kiállítása esetén) lehet lemondani az alábbi feltételekkel: 

Azon résztvevők, akik csak számla ellenében tudnak utalni, már a végszámlát küldjük meg, amelyet kiegyenlítés után nem áll módunkban visszatéríteni.

2012. május 31-ig történő lemondás esetén a befizetett előleg 85 %-át térítjük vissza.

2012. június 1-je után történő lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni, azonban lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön helyett más személy vegyen részt a konferencián.

A lemondást minden esetben írásban kell jelezni a konferencia szervezőknek az alábbi elérhetőségek egyikén: E-mail: vargar@sze.hu; Postacím: Széchenyi István Egyetem, 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Regisztráció, leadott anyagok kezelése

A regisztrációk és az előadások adminisztrációját külön webhelyen kezeljük, melynek eléréséhez kattintson ide: Regisztráció és előadás-kezelés

Az előadással történő bejelentkezéssel az előadó hozzájárulását adja, hogy az előadásának a konferencia rendszerre feltöltött absztraktja a konferencia honlapján megjelenjen.

Támogatók

Széchenyi István Egyetem

AUDI Hungaria Motor Kft.

Morgan Stanley Hungary Analytics

MTA SZTAKI

Együttműködő partnerek

Bolyai János Matematikai Társulat

MTA SZTAKI

Magyar Operációkutatási Társaság

Neumann János Számítógép-
  tudományi Társaság